Să nu emiți liber ar fi o atrocitate, punând cap la cap sunete de jucării sau chiar demonstrându-le celor de la Google cum poți folosi inteligența artificială, Matt Mahaffey și Lupe Fiasco bifează maximul în creativitate.

Colaborând cu nume ca Lupe Fiasco, Snoop Dogg, Pink și Beyonce, sau cu directori de film precum Ivan Reitman, Michael Mann, Jeffrey Katzenberg, Andrew Adamson, și Hans Zimmer, Matt Mahaffey este o piesă de rezistență în muzică, deoarece formează o aură în jurul creativitatății și libertății muzicale.

Prelegerea TEDx:

Mahaffey produce un album format din întregime din sunete de jucării și semnat de trupa sa, sElf. Un album plin de energie, făcut din instrumente muzicale de jucărie precum mașini, roboți, tobe, clape și chitară ce împreună aduc un sunet foarte bun și versuri ce prind esența și umorului său.

Puteți asculta cel de-al 5-lea track mai jos:

Lupe Fiasco este un rapper, profesor, producător dar și premiat Grammy.

Pentru Google Lab Sessions, Lupe Fiasco arată ce posibilități ai folosindu-te de un concept sau de un cuvânt și jucându-te cu toate formele pe care acesta îl poate lua, folosind fiecare înțeles al acestuia. Alături de TextFX , navigăm prin uneltele formate de Google și explorăm posibilitățile sensurilor într-un mod creativ așa cum a fost văzut de Fiasco.

Google Lab Sessions:

Cine dă frâu liber muzicii? Lasă un comentariu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *