„Nopți prea lungi” album cover

Piesa face parte din albumul care l-a consacrat pe artist „Nopți Prea Lungi”, produs de Nimeni Altu și Ortega, iar scratch-urile sunt făcute de DJ Fabio X, care a mai lucrat cu mulți rapperi din underground-ul românesc.

Piesa „Înger și Demon” este una dintre cele mai apreciate și ascultate ale rapper-ului român. Lirismul transmite o poveste captivantă și profundă, care rezonează cu foarte multe persoane. Instrumentalul, la fel, foarte introspectiv și melancolic, completează perfect tematica și versurile.

De la primele versuri „Numește-mă demon; Aseară am făcut un înger să plângă; A nu știu câta oară, nu știu ce mi se-ntâmplă” sunt transmise regret, lupta interioară, confruntare personală, dar și emoții puternice pentru o conexiune pierdută. Există un ton de melancolie și disperare, cu o recunoaștere a faptului că unele lucruri în viață sunt ireversibile și că uneori, tot ce rămâne este amintirea.

Ascultați, reflectați și poate, în acordurile și versurile melodiei, veți găsi un strop de descărcare a unei trăiri refulate.

By Denisa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *