Skepta - No Sleep | A COLORS SHOW

Stând pe meleaguri europene am ales interpretarea lui Skepta de la A COLORS SHOW a piesei lui „No Sleep”. Execuția lui Skepta, rapper și MC grime britanic, este ca de obicei impecabilă. Se poate spune că mai bună decât piesa originală de pe abumul „Ignorance Is Bliss”. Tema termică pe care cei de la COLORS au ales-o videoclipului se potrivește perfect cu stilul coverului albumului și cu ce vrea să transmită Skepta.

COLORS este o platformă muzicală din Berlin prin care artiști de genuri diferite (hip-hop, R&B, soul, indie, acustic) reușesc să ajungă la o audiență mai mare. Această diversitate reprezintă varietatea pe care COLORS este convins să o arate lumii.

Skepta poate să se remarce în această lume prezentată de COLORS printr-o colaborare bine gândită de ambii colaboratori. Punându-și ego-ul pe masă, versurile piesei îl îndepărtează pe star de la viața de lux, înapoi la viața de stradă.

Dacă solo-ul lui Skepta v-a stârnit curiozitatea de a asculta paleta muzicală prezentată de albumul „Ignorance Is Bliss”, vă invit să vă ascultați sentimentele.

By Denisa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *