Fie că ai fost fan al filmelor “Twilight”, fie că nu ţi-au plăcut deloc, filmul a introdus un cântec care a stârnit atenția oamenilor pentru trupa respectivă, anume melodia “Supermassive Black Hole” a trupei Muse, care a avut un succes enorm.

Stilurile muzicale a trupei Muse acoperă mai multe genuri, inclusiv hard rock/borderline metal, simfonic prog, grunge, electronic și pop. Din punct de vedere instrumental, piesa este grea pe sintetizatoare și tobe electronice, dar are un bas foarte puternic. Are, de asemenea, o cabassa, care este interpretată live de Morgan. Vocile șoptite distorsionate în versiunea de studio și versiunile live timpurii, au fost cântate de Bellamy și mai târziu înlocuite cu Wolstenholme.

A fost realizat și un videoclip muzical alternativ, care prezintă trio-ul cântând într-un studio, cu lumini staționare care pâlpâie plasate în spatele trupei. Chiar și după 17 de ani de la momentul lansării, și peste o mie de spectacole, cântecul rămâne un element de bază în majoritatea seturilor live şi în playlisturile oamenilor.

By Rebecca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *