Noiembrie vine cu o serie de surprize plăcute pentru fanii muzicii sud-coreene. Topurile muzicale urmează să fie dominate de o serie de melodii proaspăt lansate de artiștii lor preferați. Iată 10 dintre cele mai așteptate lansări ale lunii noiembrie:

Weekly

După o pauză destul de îndelungată, pe 1 noiembrie, trupa de fete Weekly lansează cel de-al cincilea mini album, ColoRise. Lansarea albumului a fost anunțată pe pagina oficială de Twitter a trupei.

WayV

Pe 1 noiembrie urmează să fie lansat al doilea album al trupei sud-coreene WayV, On My Youth. Detaliile referitoare la lansarea acestuia au fost publicate pe pagina oficială de Twitter a trupei.

Jungkook

Jungkook – unul dintre membrii faimoasei trupe BTS debutează solo pe 3 noiembrie, lansând primul său album, GOLDEN, care include și cele două single-uri de succes SEVEN și 3D. Debutul solo al artistului a fost anunțat pe pagina oficială de Twitter a trupei BTS.

ZEROBASEONE

Pe 6 noiembrie, trupa de băieți ZEROBASEONE lansează cel de-al doilea mini album, MELTING POINT.  Lansarea albumului a fost anunțată pe pagina oficială de Twitter a trupei.

Kiss Of Life

Conform anunțului oficial de pe pagina Twitter a trupei de fete Kiss Of Life, cel de-al doilea album muzical al acestora, Born to be XX, urmează să fie lansat pe 8 noiembrie.

Stray Kids

Faimoasa trupă de băieți Stray Kids lansează albumul 樂-STAR pe 10 noiembrie. Lansarea acestuia a fost anunțată pe pagina oficială de Twitter a trupei.

aespa

Pe 10 noiembrie, trupa de fete aespa va lansa al patrulea mini album, Drama. Informațiile despre lansarea acestuia au fost publicate pe pagina oficială de Twitter a trupei.

Red Velvet

Conform anunțului postat pe pagina oficială de Twitter a trupei de fete Red Velvet, pe 13 noiembrie urmează să fie lansat cel de-al treilea album al acestora, care se așteptată a fi un hit total.

ENHYPEN

Pe 11 noiembrie, trupa de băieți ENHYPEN lansează cel de-al cincilea mini album, Orange Blood. Lansarea albumului a fost anunțată printr-o postare pe pagina oficială a agenției Belift Lab din care face parte trupa.

Kep1er

Pe pagina oficială de Twitter a trupei Kep1er a fost anunțată lansarea celui de-al treilea single japonez Fly-High. Lansarea acestuia va avea loc pe 22 noiembrie 2023, având melodia Grand Prix ca piesă principală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *