S-ar zice că un BPM de 160 și niște versuri care vorbesc despre struggle-uri interioare nu s-ar potrivi, dar piesa demonstrează tocmai opusul.

Fred again.., producător și DJ cunoscut pentru abilitățile sale, cu Headie One, driller britanic notabil, au creat o piesă pe măsura chimie dintre ei doi. Efervescentă, cu o dimensiune energică, la fel ca Fred, dar în același timp cu o poveste emoțională, tipică unui tânăr de culoare, ca și Headie One.

Pare contrastant, dar cei doi chiar s-au înțeles colaborând. Fred again.. a declarat despre Headie One pentru Pitchfork: „Headie is the truth. I realised this when we first made a song together, I muted all the music so you could really hear every lyric and give them space. We made five or six songs in the next couple weeks and each time I couldn’t believe how fearless and honest he was regardless of whatever I threw at him. I have a lot of love for him. He also drinks Guinness wit me at my flat so you jus KNOW he’s a real one.”

Fred a dovedit cât de mândru este de cum a lucrat cu Headie. Dovada o face faptul că a showcase-uit colaborări în setul lui de la Boiler Room din Londra, pe care vi-l las mai jos ca să îl ascultași și voi:

Recomand și întreg albumul celor 2 din 2020 „GANG”.

By Denisa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *