Care e baza unei pietre de temelie a undergroundului românesc? Nu este solul pentru Specii ce în mod cert a adus unul dintre cele mai întunecate sunete în RAP.

Deși nu a avut parte de o lansare oficială, piesa este una dintre cele mai grele din underground, gAZAh deschide atmosfera cu un instrumental ce stă ca un nucleu pentru universul Specii care pe fiecare piesă parcă călătorește în alte lumi în care la bază este realitatea noastră care poate să fie un sumbru iminent, o țoală a îmbolnăvirii ca Mantia lui Nassus ce l-a răpus pe Hercule. În cazul de față cel ce ne bagă în temă este Dragonu AKA 47, ce ne arată că drogurile tari sunt doar una dintre cauzele ce atrag inevitabilul.

Mai pe scurt cei doi oglindesc drumurile hidoase ale realității cu un beat ce magnetizează realitatea greu de digerat cu niște versuri ce sosesc ca o extensie de bucăți lipsă dintr-un glob de cristal spart din care iese un viitor deja pierdut.

Deși am văzut prin concerte că trupa a ajuns la bury the hatchet, nu este încă foarte clar dacă gAZAh apare pe Ușile vol. 2.

Puteți asculta Speciile lui Dragonu pe:

YouTube:

remaster de HIP HOP ADDICTION

Care este piesa ta preferată de la Specii? Lasă un comentariu cu ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *