Play of The Day-ul de astăzi e pentru iubitorii muzicii din anii nouăzeci, şi nu numai. Numele Chris Isaak s-ar putea să nu sune un clopoțel pentru mulți oameni, dar melodia lui “Wicked Game” ar putea. Primele secunde din melodie au fost trending pe Tik Tok, fără ca vocea lui să fie prezentă, dar melodia este mult mai complexă de atât.

A fost un single din 1989, din albumul „Heart Shaped World”, însă nu a devenit celebru până când filmul „Wild At Heart” a apărut în 1990, unde a fost prezentat. A devenit locul 6 în Billboard Hot 100 în ianuarie 1991 și, de asemenea, primul său hit din carieră.

Wicked Game are una dintre cele mai triste și sfâșietoare atmosfere. Frumosul riff care se aude iar și iar împreună cu piesa vocală melancolică, aduce lacrimi în ochi. (E indicat să ai şerveţele lângă tine, fiindcă e posibil să plângi.) De asemenea, tobele simple și blânde din spate care complimentează riff-urile de bas lent aduc esenţa melodiei. Dacă asculţi cu atenţie, poți auzi sincera durere din vocea lui. Te face să te întrebi dacă a scris acest cântec despre o anumită persoană.

Dacă te simţi trist sau dacă pur şi simplu îţi plac melodiile melancolice, e o idee bună să ai Wicked Game în playlist.


By Rebecca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *