”FLEX” official album cover”FLEX” official album cover

„Sirena apelor”, inclusă pe albumul „FLEX” (7 noimebrie 2023), a câștigat rapid popularitate datorită ritmului de protomanea, foarte energic și pozitiv. Melodia nr. 8 de pe album îmbină influențe orientale și ritmuri tradiționale lăutărești, demonstrând abordarea inovatoare a Deliei de pe întreg noul ei album.

Într-o discuție sinceră la podcastul „Aproximativ discuții”cu Gojira[1], Delia Matache a mărturisit că nu se aștepta la profit de pe urma acestei piese, relevând neprevăzutul industriei muzicale și faptul că ea doar s-a distrat pe piesă. După părerea noastră tot albumul va fi un hit.

Videoclipul nu a făcut lumea să se oprească din mers, dar a întruchipat într-un mod safe tema de sirenă și vibe-ul edgy pe care albumul îl are per total. Delia știe bine să spot-uiască trendurile care rezonează cu generația Z și în acest mod poate doar să câștige publicul tânăr de partea ei.

Melodia o reprezintă în totalitate pe artistă, stilul ei jovial și foarte cameleonic. Voi ce părere aveți de acestă versiune din 2023 a Deliei?


[1] https://www.youtube.com/watch?v=kVp0hb770Fc

By Denisa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *