Storytelling, bifat, talentul, bifat, oglinda vieții, bifat. Ce înseamnă să ai liniște în suflet? Vedem că pentru Travis și Elohim contează asta pentru că nu se îmbată cu iluzia succesului și nu sacrifică arta pentru numere, cei doi construiesc un pod ce oglindește viața iar ce contează cu adevărat se întoarce și nu ca un automatism ci cu un efect de bumerang adus de un porumbel călător.

Muzica e ca un joc de scrabble, când nu-ți găsești cuvintele dar le poți forma, transmițând ce simți prin ajutorul ei, asta a făcut și The Bridge, piesa și-a făcut apariția în Iulie 2022 și ne amintește că deși în viață găsești un loc în care te împotmolești și te plimbi pe marginile trecutului nu ai nevoie de un ghid să treci podul spre mai bine, atunci când o faci devine un loc în care poți explora nemărginit. O călătorie în care mergi și nu contează destinația pentru că muzica nu a exilat, din contră, muzica a conectat oamenii.

Elohim, răsună de pe bridge, partea de contrast a piesei ce e mai mult momentul în care decizi, dacă vrei să mergi înapoi sau înainte. Partea lui Travis arată puterea deciziei. Iar finalul expune faptul că decizia luată se învârte deasupra podului construit, ca o piesă lipsă de puzzle ce împacă trecutul și viitorul. Piesa emană sprijin, încredere sau putere. Antonime pentru greutățile din trecut peste care putem trece.

Puteți asculta The Bridge pe:

YouTube:

Spotify:

Puteți vedea cine a pus în scenă The Bridge aici:

https://traviesworld.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *