SURSA: INSTAGRAM @simba_la_ruee

Pe numele său real, Mohamed Lamine Saida, cunoscut sub numele de scenă Simba La Rue, a fost condamnat la 4 ani de închisoare în urma a mai multor acuzații care îl pun pe tânărul în vârstă de 21 de ani, drept membru al unui grup de crimă organizată.

În 9 iunie 2022, Simba La Rue, împreună cu alți tineri considerați a fi din același grup de crimă organizată, l-au răpit și sechestrat pe rapperul Baby Touche, în vârstă de doar 18 ani. Aceștia au postat pe rețelele de social media imagini și videoclipuri cu Touche fiind agresat fizic și ținut în sechestru într-o mașină, iar mai apoi într-un garaj. Evenimentul a dus la înjunghierea lui Simba La Rue, la mijlocul lunii iunie, iar cei considerați vinovați ar fi din grupul rival din care făcea parte Touche.
Simba face parte de asemenea dintr-un alt caz, împreună cu rapperul Baby Gang, acuzați de lovire sau alte violențe deosebit de grave, tâlhărie, și sunt acuzați într-un alt proces din noaptea dintre 2 și 3 iulie 2022, când s-au lansat focuri de armă, iar doi senegalezi au fost răniți in Milano.

La o săptămână după proces, Simba La Rue, lansează un nou music video intitulat AGITATO, și clip video pentru piesa BENTLEY de pe noul album al lui Baby Gang.

By Ion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *