Maestrul de ceremonii King Los a făcut publică rețeta succesului și a livrat un freestyle proaspăt pe The Secret Recipe, negativul piesei lui Lil Yachty ce îl are în feat. pe J. Cole.

Los spune lucrurilor pe nume și postează un freestyle demonstrând că a rămas o forță a hip hop-ului din Baltimore ce îți poate arăta talentul său, redirecționându-ți pașii prin orice punct cardinal ai trece. Piesa vine alături de un video filmat de CinematicRadeo și editat de King Los care nu lasă să-i scape talentul printre degete și îl folosește și pe partea de montaj video.

Ce înseamnă compromisul ca artist?

“If they ain’t love your truth would you start to lie?”

Fie că vorbim de versuri, freestyle dar și battle, artistul ce ocupa locul 68 în Billboard în 2015 cu debutul albumului „God, Money, War” și vânzând astfel 7.357 de albume le propune rapperilor să reprezinte cu adevărat cultura.

Section 8

„Me living rentfree in their brains it’s just dangerous cause they wake up with a section eight
Speaking of section 8 I’m from where bastards will rob you with glocks and past will rob you with collection plates”

Descrie situația celor aflați în Section 8 din The Housing Act of 1937 al Statelor Unite și simultan însemnând o închisoare a minții, un loc primejdios pentru cei ce știu că adevărul nu poate să fie evitat.

Arta

“They tried to push the art aside”
De asemenea, arată că apreciază orice tip de artă, precum personaje de benzi desenate ca Optimus Prime, Megatron și Doctor Octopus.

Îl mai puteți găsi pe King Los și pe:

Instagram:

Twitter:

Credeți că are rețeta secretă? Lăsați răspunsul în comentarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “King Los freestyle pe the secret recipe”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *